13 Ocak 2009 Salı

Medikal-Eşcinsellik (Habertürk)


Eşcinsellik / Medikal Prg (HaberTurk) - 3 Ocak 2009

Eşcinsellik hakkında homofobiden arındırılmış objektif bir program izlemek isteyenler için.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

'halka sorduk' bolumlerinde yuzumu kapattim utancimdan. cok fena durum. en cok da "hastalik degil" deyip de "tedavi edilebilir" ve "cocugumun arkadasi escinselse irtibatini keserim" denmesi sinirlerimi bozdu. tabii programi arayan insanlarin yuzune telefon kapatilmasi ayri dert. eger konusturmayacaksan niye bagliyorsun ki o kadar insani telefona!
telefonla katilan transseksuel kisinin ergenlik cagindaki cocuklarin escinsellikten korunmasi gerektigiyle ilgili uyarisi da ilgincti.

anladigim kadariyla insanlarin en cok merak ettigi/bilmedigi escinselligin iyilestirilebilir/bulasici olup olmadigi.

yanilmiyorsam son telefon katilimcisiydi, aktif pasif escinsellikten bahsetti. uzerinde pek durulmadi. iliskide aktifsen escinsel olmuyorsun/escinsel ciftlerden biri sadece aktif digeri sadece pasiftir (bu aktif pasif tanimlariyla da derdim var ya neyse)gibi bir kani var. nasil ikiyuzlu bir toplumumuz var cinsellik konusunda, aklim almiyor!

delikanlı dedi ki...

yok ki;Gayet bilgilendirici,objektif bi programdı ama.İYDER başkanı transeksüel Okşan hanım eşcinsellikle ilgili her programa katılıp homofobik zehirli iğnelerini insanların kaba etlerine batırıp batırıp çıkarmaktan ayrı bi haz alıyor,ne yaptığını anlamak gerçekten mümkün değil.Cetad'dan gelen programın katılımcılarının söylediklerini katılmamak elde değil,sunucunun da sürekli belirttiği gibi programın süresi gerçekten kısıtlıydı keşke eşcinsellikle ilgili böyle doğru bilgilendirici programlar daha çok ve daha uzun süreli yapılsa.Ama tek başına bu program bile o kadar önemliydi ki!Haberturk'e teşekkür maili attım bu program dolayısıyla eger sen de beğendiysen desteklemek için böyle birşey yapabilirsin.

delikanlı dedi ki...

Ve halka sorduk bölümleri dediğin gibi gerçekten de yüz kızartıcıydı.

кα¢αкgαу dedi ki...

ben sonrdn you sitesinden izleyebildim ama kısaydı sanırım, güzel bi' programdı...böyle progrmlrın artması ümidiyle...sevgiyle kal

delikanlı dedi ki...

кα¢αкgαу;haberturk'un kendi sitesinde 15 dakikalık versiyonu var evet.Linkini verdiğim 1 saatlik olan.Bence de güzel bi programdı.