6 Ağustos 2008 Çarşamba

çarşamba gecesi sineması:Fucking Åmål-bir Lukas Moodysson filmi

Image Hosted by ImageShack.us




Agnes ve Elin, İsveç'te Åmål isimli küçük kasabada yaşayan iki genç kızdır. Rahat, sempatik ve popüler bir kız olan Elin'in aksine depresif Agnes'in pek arkadaşı yoktur. Gizliden gizliye Elin'den hoşlanan Agnes bunu ifade etmenin bir yolunu bulamadıkça daha da mutsuz olmakta ve içine kapanmaktadır.

Agnes'in durumundan endişelenen ailesi 16. yaş gününü kutlamak için parti düzenlerler. Başka bir partiye gitmemek için Agnes'in partisine gelen Elin ile Agnes arasında arkadaşlıktan daha farklı bir ilişki başlayacaktır.

Lezbiyenlik ve arkadaşlık üzerine naif bir film olan Sev Beni, İsveçli yönetmen Lukas Moodysson'a Berlin Film Festivali'nde de ödül getirdi.


http://rapidshare.com/files/134674867/fucking_amal.part1.rar
http://rapidshare.com/files/134682488/fucking_amal.part2.rar
http://rapidshare.com/files/134689644/fucking_amal.part3.rar
http://rapidshare.com/files/134863345/fucking_amal.part4.rar
http://rapidshare.com/files/134876604/fucking_amal.part5.rar
http://rapidshare.com/files/134888848/fucking_amal.part6.rar
http://rapidshare.com/files/134898301/fucking_amal.part7.rar


.

6 yorum:

mischa dedi ki...

seçtiğin filmler, tam 12iden vuruyor saat11igeciyordu.. bu da çok ilgimi çekti.. en müsait vakitte izleycem

delikanlı dedi ki...

Zevklerim benziyor sanırım mischa:)Lezbiyen ilişkiyi gayet hoş bi şekilde anlatan bi film.Filmde vurgulamak istediğim bazı şeyler var ama izleyenlere ayıp olmasın diye susayım ben en iyisi.

kişisel depresyon anları dedi ki...

bu filmi izlemiştim gerçekten güzel, bu filmi birde fransız yapımı nilüferleri (Naissance des pieuvres) izlerken hatırlamıştım. ama laf aramızda nilüferler kadar sıkıcı değil :) iyi seçim...

delikanlı dedi ki...

dediğin filme baktım kişisel depresyon anları Official Selection (Un Certain Regard) almış cannes-dan,gerce hemen hemen benzer temalı fucking amal ödülde sollamıs Naissance des pieuvres(water lilies)'i ama yıne de izlenmesi gerek sanırım.Bahsettiğin için sağol!

mischa dedi ki...

bu benzerliği ben de farkettim saat11igeciyordu;) biz izleyelim öyle vurgula ama vurgula mutlaka.. ben bugün turks fruit'ün filmini izledim, allak bullak oldum yine :/

delikanlı dedi ki...

hollanda'da yüzyılın filmi seçilmiş turks fruit(turkish delight) mischa,daha önce duymamıştım bu filmi şimdi izlemek farz oldu sağol haber ettiğin için