3 Ekim 2009 Cumartesi

Töresi olmayan aşk


Radikal Cumartesi Ahmet Yıldız'ı kapağa taşımış,ilk eşcinsel töre cinayeti kurbanı Ahmet Yıldız,hastasın demiş ailesi iyileşmezsen öleceksin,ne de başarılıyız kendi hastalıklarımızı başkalarına yansıtmakta,duygusal şantaj yapmış ailesi ilk önce,annesi kilo vermiş sebebi Ahmet olmuş,kardeşi kötü not almış sebebi Ahmet olmuş,babası...ahmet...sevgilisinin yerinde olduğumu düşünüyorum,bu kadar acı fazla geliyor yapamıyorum,sevgilisinin yaptıklarını görüyorum hayran kalıyorum...
Gün bitmeden alın okuyun...

8 yorum:

Karōshi dedi ki...

Çok güçlü duruyor genç adam, değil mi herkesin karşısında? Böyle insanlara ben de gıptayla bakıyorum.

delikanlı dedi ki...

Karoshi; Çok kötü be karoshi,sevdiğin adamın ailesi tarafından öldürülmesi çok kötü bunun ahlak adına yapılması ise daha da,ama ölümü göze alıp onurlu yaşayabiliyor kimileri,gazetede aynı davaya dahil olmuş (bacağından yaralanması sebebiyle) bir din kültürü hocasıyla röportaj yapmıslar kadın ben onaylamıyorum ama kimse tanrıyı oynayamaz demiş özetler,bunu yapan adama ahmet yıldız'ın babasına sorsan müslümandır ha,katil bi müslüman,töresi cehaleti dininin önüne geçmiş adamın.

Karōshi dedi ki...

Ben de okumuştum o röportajı... güzel söylemil o hoca..bunun dinle ilgisi sıfır.. cana kıymak ... bunu kaldırabilen insanların varlığına alısamadım.. bu aralar zaten üst üste ne canlar yakılıyor.. kendi yaşantımıza bakıp olan bitene kayıtsız kalalım desem, olmuyor.. tersini yapsam, gene olmuyor. ruhum ciddi ciddi bu ülkede yaşamayı kaldırmıyor artık. umudum da kalmadı ne yazık.

delikanlı dedi ki...

Karoshi; Ay şu Türkiye kadın ruhundan anlamıyor şekerim,gidelim valla:D

Adsız dedi ki...

Ahmet'in ölümünden sonra sevgilisinin ortaya attığı ve kendi başına kalkıştığı şeyler ile Ahmet'in ölümünden sonra hala partner sitelerinde geziyor olması sebebiyle adamın samimiyetinden şüphe eder oldum.

delikanlı dedi ki...

madem sevgilisi öldü o halde ölene kadar yalnız kalsın diyorsun

Adsız dedi ki...

ölümlerin arkasından yas dönemleri vardır. eline geçen her mecrada ahmet'i çok sevdiğini söyleyen bir adamın aynı zamanda partner sitelerinde boy gösteriyor olması beni düşündürür abi.

delikanlı dedi ki...

abi diyen dillerine kurban omakla birlikte,ben düşündüm bilader yorma sen kendini iyi yolda ilerliyor kardeşimiz:D
tamamen provake amaçlıdır:D