11 Ağustos 2008 Pazartesi

akıllı olun!

"Müslümanın kanı ancak üç şeyden birisi ile helâl olur. Zina eden evli, cana karşılık can, dinini terkeden ve İslâm toplumundan ayrılan kimse." (Buhârî, Diyet, 6; Müslim, Kasâme 25; Ebû Davud, Hudud, I; Tirmîzî, Hudud, 15) Bu hadisi İbn Mes'ud (r.a.) rivâyet etmiştir.

akıllı olun!..yaşadığınız pislikleri inasnlarla paylaşmayın.Eşcinselliği doğal birşeymiş gibi göstermeye çalışıp çocuklarımıza kötü örnek olmayın...Daha faydalı bloglar açmanız dileğiyle...


erkan oğur homosexuality as a sin adlı iletime yapmış bu yorumu.Okuduktan sonra bakayım nasıl bi çocukmuş diye bloğunu inceledim.şu na özellikle dikkat çekerim.Hangi insan böyle bi durumu çok güzel hareketler bunlar diye verebilir ki...

27 yorum:

pRncfRn dedi ki...

İroni yapmış olabilir mi?
Hayır aksini düşünmek istemiyorum çünkü, insanların fikirlerine saygılıyımdır her zaman homofobik olsalar dahi, zarar vermiyorsa sorun yoktur, o saygı nedir bilmiyorsa o zaman da sorun yoktur, cahildir der geçerim.

Ama, bir insanın bu halini ironi dahi olarak kendi 'blog'unda yayınlayan birisine ne denebilir ki? Anlayana on saat konuşurum da buna gerek bile yok, ayrıca böyle yorumlar olur hep, çok da takmamak gerek.

pRncfRn dedi ki...

Ah bir de söylemeyi unuttum, kendi ruhunun şeklini blogunda isim olarak kullanması, takdire değer.

ati dedi ki...

"faydalı bilgi"yi tanımlayabilir bi kelime bile görmedim bu beyfendinin blogunda. bu nasıl bir pragmatizimdir anlamadım.

ayrıca "herhangi str birey bir gayin blogunu okuyup, vay be helal olsun diyip gay olamaz" bilgisinden bile mahrum bir adama sen daha hangi faydalı bilgiyi verebilirsin :)

gaykedi dedi ki...

bana da hergün böyle sürüsüyle yorum-mail geliyor alışırsın sende zamanla, dünyanın her dininde yobaz var ama tüm dünya şunda hemfikir ki müslümanların içindeki yobaz sayısı ve oranı şu an dünyada hiçbir dinde yok...tasavvuf, merhamet, insanlık bunlara yıldızlar kadar uzak....

ben böyleleriyle hiç uğraşmıyorum bile, basıyorum delete tuşuna geçiyorum.

Ozan Kayra dedi ki...

yuh! diye bir ünlem veriyorum! yuh!

(ünlem doğrudan erkan oğur'a yöneliktir.)

kişisel depresyon anları dedi ki...

ben bu olaya bitiyorum "çocuklarımıza kötü örnek olmayın" adam gibi çocuk yetiştirin neyi örnek alacaklarını bilsinler o zaman. çocuk yetiştirmekten bi haber kişilerin çocuklarının yaptıklarına karşı kendilerini savunma mekanizması "etraftan gördü". ki bu yorumu yazan arkadaş bloğunda cesetlere yer veriyor, kim olursa olsun, ne olursa olsun... bu mu çöcuklara iyi örnek oluyor...
insının azan nefsi iyi kötü ayırdetmez. alınan zevk önemlidir. toplum sadece eşcinsellikle dejenere olup (?) pkklı ceseltlerle olmuyor diyemeyiz. bu dinime söven müslüman olsa değimi ile eş değerdir.
bir de çamur atacakken hangi çamura battığımızı bilsek...

Adsız dedi ki...

çocuklarına örnek olamayacak sanal sitelerde gezen potansiyel BABA figürü için layıkı ile yazılmış gereksizlikler üzerine çok sesli kargasal armonisi :D
takma bunları delikanlııııı


yüreğinle kal

delikanlı dedi ki...

prncfrn "İlkolun bahçesindeki çocukların ABC si edilmiş şiddet kadar gerçeğim bugün.Dükkanlar zincirine tecavüz edilmiş o Mardin'li kadar aşağılanmış,kenara köşeye itilmeye çalışılan bir Kürt kadar sıkıştırılmış...Utanıyorum bu gün Türk olmaktan!" geç yatığım bi gecenin sabahında okullarının bahçesine toplaştırılmış öğretmenlerinin ardından PKK ya karşı yoğun şiddet içerikli sözleri tekrarlayan ilkokul çocuklarının sesine uyandıktan sonra yazmıştım bunları günlüğüme.Okulların nefretin öğrenilmesi gereken yerler olmaması gerektiğini,insanlığın insanca yaşamın öğrenilmesi gereken yerler olduğunu biliyorum çünkü,7 8 yaşındaki çocuklarımızın zihinlarini kirleten bu insanları bu denli düşüncesiz kör yapan neydi.PKK nın terorist bi aktivitesi sonrası gerçekleşmişti bu,PKK nın bu aktivitesinin neticesinde hatırlarsın belki sırf kürt vatandaşı olduğu için bi adamın dükkanı yağmalanmıştı.Yıllar önce yine okullarda beyni yıkanmış bi çocukçağız yağmalamıştı orayı belki de.Nefret ve içi boş milliyetçiliği o denli gözlerini kör etmişti ki PKK Kürt ayrımını dahi yapmaya gerek duymamıştı çocuk.Okuyoruz okutuluyoruz ve garip bi şekilde de eğitiliyoruz.Herkesin insan olduğunda yaşama hakkından bihaber erkan oğur'umuz da bi cinayetten haz alabiliyor bugün.O sabah beni Türklüğümden utandıran sesin ardındaki mantık işe yarıyor demek ki,kendilerini kahraman sanan bölücü erkanlar,faşist ogünler dizi dizi

delikanlı dedi ki...

ati "faydalı bilgi" demesine ben de çok güldüm bloğunu okuyunca

gaykedi elimden geldiğince alışmamaya çalışacağım,her seferinde aynı şekilde şaşıracağım hatta,alışmak kabullenmeyi kabullenmek önemsememeyi getiriyor çünkü.Şaşırmak her daim içteki mücadele ateşini canlı tutuyor.Farkındayım alışırsın derken kasteddiğin şey önemseme,kabullen değildi.Lakin toyluğum kalvyenin bi kaç tuşuna daha basamadan edemedi.

delikanlı dedi ki...

khaoskhronos why don't they let there be light!

kişisel depresyon anları bunun gibi insanlar yüzünden çokca kişisel depresyon anlarım oldu,güzel günler çok da uzak değil lakin,umutluyum

delikanlı dedi ki...

diagonal belki takılmaması gereken kadar önemsiz bi insan,lakin mevzu önemli,ben bu çocuğa değil zaten çocuğa böyle kötü örnek olanlara kızıyorum,nasıl anne babası vardı ki böyle oldu çocuk allah bilir

Adsız dedi ki...

Bahsedilen kişinin sitesine şöyle bir bakayım dedim ama keşke bakmaz olaydım. Nasıl bir sitedir bu? Kendi koyduğu videolar ve fotoğraflarla çocuklara asıl zararı kendi verebilir. Ben bile çok kötü olmuşken bunları gören çocukların ruh hallerini düşünmek bile istemiyorum.

Emre KORLU dedi ki...

bu nasıl bir insan ya..bunun yazdıklarını okumak bile gereksiz..çok güzel hareketler bunlar..resimlere baka baka kendinden geçmiş olmasın bu homofobi deyyusu:)
ben o ayetlerden birşey anlamadım..anlayan anlar ne yapayım ilgi alanımda değil..
eşcinellik mi kötü örnek olacakmış çocuklara niye..
eşcinselim diyen biriyle arkadaş olacakta imrenecekmi o çocuklar ya da..bu yazıları okuyup ertsei sabaha eşcinsel mi uyanacaklar..:)
hahahah ben buna ve bunun gibi insanlara birtarafımla gülmüşümdür hep..
bu resimlere bakmak ve çok güzel haraketler bunlar demek mi çocuklara iyi örnek olacak vay be..
mantığa bak..
bence çok uzatma delikanlıcığım onunla konuşmayı, boşa vakit kaybı olur çünkü..

Emre KORLU dedi ki...

hahaahha blogun adını yeni gördüm"pok surat" tamda kendine laik bir isim bulmuş..

delikanlı dedi ki...

gayyor ayetten ben de bişe anlamadım vallaa

pRncfRn dedi ki...

'Bebekler filozof olmaya en yatkın kişilerdir,
Çünkü bir insanın şaşırma duygusunu kaybetmemesi gerek,
Ve hiçbir şey görmedikleri için onlar en fazla şaşıran varlıklardır'

Sofie'nin dünyasından delikanlı :)

delikanlı dedi ki...

prncfrn o artık sofie'nin değil delüğanlunun dünyası olsun o zaman:)

Adsız dedi ki...

homofobisi var aynı zamanda faşist. her ne olursa olsun o fotolar ona bu şekilde haz vermemeli. ve doğal olmayan birşey bu olsa gerek.

Adsız dedi ki...

homofobiğin çok daha ötesinde bir sıfata ihtiyaç olduğu kesin. ne olabilirse o sıfat ona artı olarak bir de apaçık ölüsevici faşist demek gerekiyor. bu görüntülerle karşılaşacağımı düşünmedim linki tıklarken. çok canım yandı, aşağılık bir dünya bu ya. yıllar önce trt ekranlarında buna yakın görüntüler yayınlanmıştı, bir de kesilen kulaklar, kellelerle hatıra fotoğrafı çeken "kahraman" askerler olduğunu duymuştum. güneydoğudaki iç savaşın tüm kirli çamaşırları ortaya dökülmeden ve bu pisliklerle yüzleşmeden bu ülkede "demokrasi" adına edilen her laf sadece bir laf-ı güzaftır. bunların olduğunu görmek, bilmek mutlaka gerekli; tamam ama, yine de ne bileyim tıklayınca verdiğiniz linki, o fotoğrafları görmek çok zoruma gitti, gözlerime, kalbime ve dilime hakim olamıyorum. kimliksiz.

delikanlı dedi ki...

isimsiz hiç bir katilin kahraman olmadığı günler görebilmek umuduyla...

Yesil Kurba dedi ki...

keşke o "şu" linkine tıklamasaydım.. Söyliycek söz bulamıyorum bu insana...
Ayrıca, ya ayetten ben bir şey anlamıyorum ya da ciddi ciddi bir anlatım bozukluğu var.. Varmak istediği nokta ne hiç anlamadım :)

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

ben de "şu" linkine tıklamak istemezdim böyle insanlar şu ülkeye dair olmayan umutlarımı daha da azaltıyorlar.
pis faşist manyak

Adsız dedi ki...

Normaldir bu Ülkenin beyin kapasitesi bazen aslında genelde 300 yıl geriden işlediği için. Siz bu insanlara eşcinselliği ve lezbiyenliği anlatamazsınız. Bu insanlar hayatlarında seks kelimesinin ne olduğunu dahi anlamadıkları için ve kafaları bir tek hadis olaylarına çalıştığı için cahil oğlu cahil diyeceksin. Bunlara si.ktim sene laf anlatamazsın. Bizim için tek kötü yön bu Ülkede öküzlerin aklı çalışan aydın insanlardan fazla olmasıdır.

Güzel Pazarlar.

Oly Art dedi ki...

ben erkan oğur'a faydalı bir blog açmak istiyorum. bu konuda kararlıyım.

delikanlı dedi ki...

Olympia Artemjeaq arkandayım:)

hatun kişi dedi ki...

yaa ben nasıl olduysa ordan oraya derken bu bloga denk geldım we yazılarını okuyordum gercekten etkılendım ne kadar guzel seler dokmus yuregın...we bırden bu afedersın ama sıkkafalı yawsagın yazdıgı yorumu gordum daha snrda cok guzel hareketler dedıgı resımlerı we bırkez daha nefret ettım bu hayatdan,,,
nyse ya dellendım yıne ben sanırım :)

delikanlı dedi ki...

ad koymasakda olur bize koyan koymuş:);cesaret verici yorumun için sağol,yine de küfür pek yakışmamış ha ne dersin?